Jaká jsou nejchytřejší znamení dle horoskopu. Jste mezi nimi, nebo naopak spadáte mezi ty hloupější?

Horoskopy je potřeba brát s nadsázkou. Navíc vždy existuje výjimka, která potvrzuje pravidlo. Jaké máte podle horoskopu vlohy? Patříte mezi nejchytřejší znamení, nebo spíš mezi snílky?

Beran

Berani jsou manuálně zruční. Nepatří k největším intelektuálům, zato vám opraví cokoliv v domácnosti. Pokud máte po svém boku berana, vězte, že jde o někoho, kdo bude v životě velkým parťákem.

Lev

Inteligentní, ambiciózní a na úrovni. Rozhodně se nespokojí s málem, ale nebojí se riskovat, a proto je pokaždé o krok dál.

Střelec

Bývá skvělý matematik. Má vše dopředu spočítané a jeho k jeho vlohám patří cit pro investice. Investuje hodně, ale vždy přesně ví, co se mu vrátí.

Býk

Velice chytré znamení, které má bohužel sklon k lenosti. I když by mohl dokázat cokoliv, spokojí se raději s pohodlím a dá přednost jistotám.

Panna

Panna je znamení, které má široký všeobecný přehled. Na všechno mají odpověď a téměř v každé debatě vás doslova utlučou argumenty. Rády zjišťují informace a jsou v tom dobré.

Kozoroh

Kozorozi jsou učenliví a bystří. Velmi rychle se učí, a táhne je to k vesmíru. Často o něm vědí z knih a dokumentů první poslední.

Foto: Shutterstock

Blíženci

Výřečné znamení, které se vždy a za všech okolností dokáže ze všeho vymluvit. Bohužel v partnerských vztazích to není zrovna chvályhodná vlastnost, ale v zaměstnání to mnohé usnadňuje.

Váhy

Ohledně domácnosti jsou všestranní. Hodně toho zvládnou sami, bez problémů vymalují byt, ale většinou nemají vysoké vzdělání. Baví je zkrátka jiné věci.

Vodnář

Vodnáři jsou velmi chytré znamení, jsou rozvážní, mají logické myšlení a rádi nasávají informace z celého světa. Zároveň mají skvělou paměť, a tak jejich kariéra často směřuje do médií.

Rak

Raci nejsou zrovna přeborníci v matematice a účetnictví, na druhou stranu skvěle zvládají humanitní obory. Navíc jsou přátelští, a nějakou tu chybku jim jejich okolí rádo odpustí.

Štír

Štíři jsou ekologové. Mají přehled o všem z tohoto oboru, a navíc to dokážou okolí skvěle vysvětlit. Potřebujete se dozvědět víc o globálním oteplování? Jděte za štírem.

Ryby

Ryby jsou chytré, ale velmi introvertní. Vše si nechávají pro sebe, a málokomu se otevřou. Často o nich jejich okolí neví, kolik toho v sobě skrývají.

Foto: Shutterstock

Autor: Kristýna Lorencová

Redaktorka serveru AAzdravi.cz.

Chcete se nechat upozornit na nový příspěvek v diskuzi?
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments