Nejhorší fifleny podle horoskopu. Tyto ženy stráví v koupelně doslova hodiny každý den

Na světě jsou 2 druhy žen. Jedny, které považují dobu strávenou v koupelně za ztracenou a snaží se odtam co nejrychleji zmizet. Přece jen je čeká ještě spousta práce a zařizování. A ty druhé, které si myslí, že tento čas se nepočítá a jsou schopné v koupelně trávit dlouhé hodiny.

A jak jste na tom vy? Patříte spíš do 1. nebo do té 2. skupiny?

Rak

Račice jsou často introvertky, které čas pro sebe potřebují a jsou schopné si ho „ukrást“ i několikrát denně. Koupelna je jejich malé království, kde si večer zapalují svíčky i aromalampy. Kde si napouští vanu plnou pěny a se sklenkou vína v ruce poslouchají relaxační hudbu.

Dopřejte jim jejich odpočinek. Vrátí se k vám milé, odpočaté a plné nově nabyté energie.

Štír

Štířice jsou zvídavé znamení, které potřebuje být stále „v obraze“. Proto je většinou zastihnete s telefonem v ruce. Rády totiž surfují na sítích a hledají nejnovější události, které se přihodily jak ve světě, tak u jejich přátel.

K tomuto účelu jim dobře poslouží koupelna, kde se na strávený čas nehledí tak přísně. Proto Štířice mezi hygienou a make-upem stihnou načerpat spoustu informací. Z koupelny tak vyjdou sice pozdě, ale mnohem krásnější i chytřejší. A také spokojenější. Tak jim nevyčítejte, že jim to zase trvalo.

Foto: Shutterstock

Ryby

Ryby jsou znamením, které, jak známo, má velmi bohatý vnitřní svět. Proto potřebují být občas jen samy se sebou. Aby si odpočinuly od lidí, od rozhovorů s nimi a od problémů s tím spojených. Potřebují se v klidu pohroužit do svých snů a užít si samotu.

K tomuto účelu je koupelna jako stvořená. Milují vanu plnou pěny, příjemné vůně a třeba i dobrou knížku. Pomáhá jim to na chvíli se vzdálit realitě všedního dne. Hodně času stráví i péčí o pokožku, pro kterou mají celou sbírku pleťových krémů, olejů a peelingů.

Kozoroh

Ženy v Kozorohu jsou spíše praktické a svými sny se nenechávají unášet tak často. Koupelna je pro ně ale místem, kam za nimi přicházejí ty nejlepší nápady. Kde mohou v klidu přemýšlet o práci a vymýšlet kreativní a nekonvenční řešení aktuálních problémů.

Místo vany ale tyto ženy volí raději sprchu. Pod proudy vody dokáží vypustit běžné starosti a dávat zelenou novým myšlenkám, na které v běhu dní není tolik času. Po sprše pak rády tráví čas péčí o vlasy. Rády se věnují jejich výživě, foukání a úpravě.

Foto: Shutterstock

Chcete se nechat upozornit na nový příspěvek v diskuzi?
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Pavel
Pavel
1 rok

Pro pána Jána co je zas tohle?!!