Posilování pánevního dna může být i radost

Posilování. Cvičení. Pohyb. Některé z nás si ho užívají. Dopamin dá zapomenout na bolest i nechuť vstát z postele a hýbat se. Ostatní to mají trochu horší. Pohyb je pro ně nepříjemná povinnost a krásná postava, ani veškeré zdravotní benefity s překonáním nechuti nepomohou. Posilování se tak stává nepříjemnou povinností a brzy něčím, co ze svého života rychle vymažeme.

To samé často platí i pro posilování pánevního dna. Co na tom, že pomáhá proti inkontinenci, a navíc z nás v posteli udělá dračice. Furt se jedná o něco, na co se musí myslet a věnovat tomu aktivní pozornost.

Nebo ne?

S pomůckami ze sexshopu si posilování pánevního dna ve skutečnosti přímo užijete. A to i pokud vaše tělo odmítá vypouštět tolik adorované hormony štěstí při sportu. Protože při takovém orgasmu se jim už opravdu nevyhnete. 😉

Léčebná či erotická pomůcka? Venušiny kuličky vám dopřejí uspokojení i posílení

Venušiny kuličky se často považují za erotickou pomůcku. Není divu. Prodávají se v sex shopech a často se s nimi můžeme setkat i ve videu pro dospělé. Kolikrát mají funkce typu vibrací a občas můžete narazit na kuličky či vibrační vajíčka s dálkovým ovládáním, se kterými váš partner jejich vibrace a chování může ovlivňovat i na dálku. V určitých případech třeba i z druhého konce světa.

Jenže uspokojení rozhodně není to jediné – a dokonce ani to hlavní – co Venušiny kuličky nabízejí.

Jejich primárním úkolem totiž je posílit vaše pánevní dno po porodu nebo i jen takové, které je povolené méně aktivním životním stylem. A zabránit tak všem nepříjemnostem, které se s nedostatečně posíleným dnem pojí.

Jak na výběr těch pravých

Stejně jako u ostatních zdravotních i erotických pomůcek, i u Venušiných kuliček je důležité vybrat ty pravé. Ať už je hledáte opravdu jen z praktických důvodů, nebo si chcete užít i nějaké to erotické rozptýlení, na velikosti i tvaru v tomto případě skutečně záleží.

Pokud máte spíše slabší pánevní dno – například po porodu či onemocnění, které vám delší dobu bránilo v pohybu, doporučujeme zvolit kuličky s váhou do 50 gramů. Ideální je pak posilovač pánevního dna Feeltoys Femmefit Pelvic. Tato sada několika posilovacích „činek“ obsahuje všechny váhové kategorie od nejlehčích pro začátečnice až po „těžkou váhu“ pro pokročilé. Vydrží vám tak několik měsíců a můžete snadno pozorovat své pokroky.

Pokud si chcete být tím pravým výběrem skutečně jisté, přečtěte si návod Jak vybrat Venušiny kuličky, který najdete na magazínu Sexshopik.cz.